Livingstoneweg 5E
4462 GL Goes

+316 404 586 40

Kriekaard Auto's Zakelijk

Kriekaard Auto’s is voor een snel groeiend aantal bedrijven dé partner als het gaat om auto import. Flexibiliteit, kennis en kunde, ervaring en een scherpe prijsgarantie zijn de kernwaarden waardoor het met Kriekaard Auto’s prettig zaken doen is.

Uw voordeel
Voor u als bedrijf is onze dienstverlening interessant omdat we u veel werk uit handen nemen. En omdat we jong gebruikte auto’s kunnen leveren voor een zeer scherpe prijs. Met werk uit handen nemen, bedoelen we ook daadwerkelijk ontzorgen. U geeft aan naar welk soort auto u op zoek bent, wij voeren de zoekopdracht uit en komen met een voorstel. Of wellicht heeft u zelf al een auto op het oog die u geïmporteerd wil hebben. Dit kunt u dan (per WhatsApp) aan ons doorgeven.

Bij akkoord op ons voorstel hebben we gemiddeld binnen een week (!) de betreffende auto geïmporteerd en handelen we het papierwerk van A tot Z voor u af.

Aflevering
Nadat we alles rond hebben gemaakt en het kenteken van de RDW hebben ontvangen, leveren we indien gewenst de auto bij u op locatie af. U kunt deze auto vervolgens met een goede marge verkopen.

Meer informatie over een van onze diensten? Vraag er ons gerust om!

Niet helemaal zeker of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op en stel uw vraag.

 

Vragen? Bel ons! Tel: 06 404 58 640