Kriekaard Auto's Goes - Jong gebruikte auto's - Auto import

KRIEKAARD AUTO’S

Passie voor auto’s, eigenaar Juriaan Kriekaard had het al als kind. In 2017 is de stap gezet en werd een kinderdroom waar, Kriekaard Auto’s is een feit.

Na verschillende opleidingen tot monteur en vervolgens jaren gewerkt te hebben bij verschillende garages, heeft Juriaan Kriekaard besloten zijn eigen autobedrijf te starten. Kriekaard Auto’s onderscheid zich door uitsluitend jong gebruikte auto’s te verkopen van degelijke merken. Kortom: Auto’s met relatief weinig kilometers, van absolute A-merken.

Kriekaard Auto’s is gevestigd op het bruisende bedrijventerrein in Goes; de Poel 3. In een pand met veel ruimte om verschillende auto’s te tonen, een wasruimte, kantoorruimtes en opslagruimte kunt u ons aanbod vanbinnen en vanbuiten bekijken. We verwelkomen u graag!

UITGANGSPUNTEN
KRIEKAARD AUTO’S

Klanttevredenheid staat bij Kriekaard Auto’s hoog in het vaandel. De aanschaf van een auto is niet als het kopen van een broodje, en dat beseffen we ons maar al te goed. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de autobusiness, adviseren we u graag om tot de beste keuze te komen. We zien niets liever dat ook u een tevreden klant van ons wordt.   

  • Jarenlange ervaring in de autobranche
  • Deskundig op het gebied van auto import
  • Verkoop van uitsluitend jong gebruikte auto’s.
  • Verkoop van alleen de beste merken.
Kriekaard Auto's Goes - Jong gebruikte auto's - Auto import

FOTO IMPRESSIE